Boss, mai ai nevoie de mine?

Un vis…

Începe ca o poveste frumoasă de dragoste. Cu căcat. La propriu. Adică, el e un boss, la o pensiune unde se înfundă toaleta, adică ambele toalete. Iese rahatul la suprafață. Ar fi bine să nu-ți faci șapte cruci aici și nici să nu începi cu: what the fuck, femeie!!! Se întâmplă, da? E ceva uman, normal, domestic. El, boss, cu nasul în hârtii, ea, își pilește unghiuțele. Toate cele cinci de la mâna stângă. Cu lac cojit. El, se uită aspru, de genul: N-ai de lucru? Buda, acolo, marș! Ea, se oprește, se uită pe sub genele lungi cu ochi pătrunzători, gen: Ce-ai? Te ustură?

El, nu se lasă, dă cu pumnul în masă: Fă! Marș, iese rahatul la toaletă!!! Ea, țanțoșă, se ridică, aruncă pila, își ia mopul, merge lângă el, se apleacă, îi șoptește la ureche: Nu te stresa, boss, lună-bec fac!

El, simte cum explodează, parfumul ei, șoapta ei în ureche, sânii ei pe umerii lui, atât!!!

Nu mai pot! Sunt foarte stresat! Și îi arată o fișă medicală cu un EKG, un puls și o tensiune foarte mare. Ea… își ia ustensilele și la baie cu ea, unde e nevoie să facă ceva. Și face, curăță rahatul, șterge, face așa cum a zis, lună-bec. Nu pentru că îi place, pentru că îi pasă. Știe că bunul mers al treburilor depinde de ea, de mopul ei, de lipsa ei de aroganță. Tensiunea lui, pulsul lui, sănătatea lui. Altceva nu mai contează.

Din momentul în care a văzut fișa medicală se gândește la moduri de destresare. O piscină mare, cu apă albastră… oare să mergem să înotăm?

Da, asta era o metodă perfectă. Ei doi, înotând într-o apă perfectă. El, zâmbea, îi plăcea maxim, ea, era frumoasă, fragedă, cu picături de apă pe pleoape, pe buze, cu părul strâns sub o cască de baie, cu ochii vii și veseli. Râdea cu toți dinții, cu apa ce-i intra în gură, cu limba ce-i ștergea senzual picăturile de pe buza de sus, cu dinții mușcând inocent din carnea roșie ca o fantă de culoare din viața lui. Ce mă fac? Era înspăimântat de sentimentul de libertate, de bine, de curat. Se uita la întinderea de apă, la suprafața perfectă ca o oglindă în care chipul lui era relaxat și fișa medicală se topea, cerneala curgându-i peste pulsul lui, peste acele trasate de bătăile inimii lui. Nu mai, era sănătos, era relaxat, era totul ok și era ea… la capătul bazinului.

A înotat până acolo, s-a prins cu brațele de barele de sus, ea, în intenția de a se desprinde a fost trasă de ceva, un curent, o stare, o idee, un braț… Vino aici! Nu i-a rezistat, sărutul a fost mult mai puternic decât ar fi putut ea să se împotrivească. Mirosea a clor și a parfum masculin, de mosc… erau mici și lipiți de peretele bazinului, greu de remarcat, chiar dacă intra cineva, era doar un clipocit de apă ce șoptea un EKG al dorințelor.

Visul s-a sfârșit rău. Un film horror de cea mai bună calitate… el alerga, într-o pădurice, la vale. O femeie în fața lui, alerga și ea. La un moment dat femeia cade. Oameni de pe o bancă o privesc, fără să facă nimica. Ba chiar unii zâmbesc. El nu înțelege. Ar trebui să o ajutăm. Dar ceva îl oprește, o forță, o energie necunoscută. Ea se zbate, avea un trening alb ce se înroșea pe măsură ce se zbătea inutil. Mimica i se transforma, din zâmbet, în rânjet, în ură, apoi în blândețe, în râs de copil, în flirt, în resemnare. Ochii îl fixau pe el. El nu mai făcea nici un pas. Era înlemnit în clipa aceea în care femeia din fața lui se transforma într-un monstru. Râdea. Ea râdea. Își dădea seama că toată lumea râde de el. Ea, oamenii de pe bancă, angajații de la birou, medicul care i-a făcut analizele și EKG-ul, soția lui, copiii…

Ea, își pilește unghiile în continuare, suflă cu buze țuguiate pe ele, zâmbește… îmi fac patru unghii roșii și una albastră… el, îi spune să nu uite… ea își pune mănușile galbene de cauciuc… trece prin spatele lui și îi șoptește tandru: Șefu, ești în căcat până-n gât! Iubește-mă!

a iubit-o… apoi s-a trezit:)

 

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s